Kundetilfredshed

I et marked, der nogle steder stiger og andre steder falder, kan det være svært at navigere og komme bedst muligt i mål. Jeg melder klar til grundig sparring og rådgivning, når du får behov for det. Forhåbentlig giver det samme resultat for som Pia & Jesper, der i slutningen af 2019 kom godt i mål med et nyt hjem for deres familie😊

”Vi har som førstegangskøbere valgt at bruge Vesterborg Ejendommes services. Som boligkøbere var vi ret uvidende om diverse strategier og mekanismer og må sige, at Anders var rigtig god til at hjælpe med alt lige fra gennemgang af ejendom til underskrifter til mægleren.
 
Anders skaffede os et godt afslag på prisen – til trods for, at det var en helt ny sag, og at der var flere andre interesserede købere til huset.

Vi kan kun anbefale Anders for hans arbejde ved vores køb af hus. Så hvis I vil have ro til alle de andre ting, der følger med et boligskifte, så lad endelig Anders stå ved jeres side, når I skal købe bolig næste gang.”

Mange glade hilsner
Pia & Jesper, huskøbere i Herfølge