Bolighjælp

Der er nok at holde styr på som boligkøber og -sælger i år. Og rigeligt med grunde til markante afslag pga. ændret udbud, renteudvikling og den kommende boligskattereform. Lad mig hjælpe dig – eller dine venner og familie – med at få alle argumenterne med og taktikken på plads, så du er sikker på det bedst mulige resultat og en grundig rådgivning og sparring hele vejen rundt om huset eller lejligheden😊

Q&A: Dette skal du vide om boligmarkedet i 2023 – (boligsiden.dk)

Feedback på seneste opgave

“Vi har været ekstremt tilfredse med den hjælp, vi har fået fra Anders, som både er pæn og dygtig! Som to paniske førstegangskøbere på et vanvittigt boligmarked har man brug for kyndig vejledning i de fleste af boligkøbets facetter, og her har Anders’ hjælp og rådgivning været uvurderlig. Derudover fik han forhandlet sig frem til et pænt prisafslag på vores nye Frederiksberg-lejlighed, hvorfor vi ikke kan anbefale ham nok.

Hvis man er til uovertruffen kompetence, engagement og beroligende stemme, så er Anders det eneste rigtige valg”👏👌

Kristen & Lars, lejlighedskøbere på Frederiksberg

Tilbagemelding på fuldført opgave

Rigtig glad for endnu en vellykket handel, der er en anbefaling i tredje led fra tidligere kunder. Denne gang ved Roskilde Fjord. Står til rådighed uanset postnummer, opgave og boligtype😊

”Vi var rigtig glade for, at vi besluttede os for at vælge Anders, da vi endte med et rigtig godt køb og sparede penge på at vælge ham. Udover det, så var han altid til rådighed og ringede endda selv for at høre, om der var noget vi var i tvivl om, eller om der var noget han kunne hjælpe med. Det gav virkelig ro i maven på et ellers så stressende tidspunkt som under huskøb, at der er en som Anders, der kan hjælpe en”😊

Sandy & David, huskøbere i Frederikssund

Kundetilfredshed

I et marked, der nogle steder stiger og andre steder falder, kan det være svært at navigere og komme bedst muligt i mål. Jeg melder klar til grundig sparring og rådgivning, når du får behov for det. Forhåbentlig giver det samme resultat for som Pia & Jesper, der i slutningen af 2019 kom godt i mål med et nyt hjem for deres familie😊

”Vi har som førstegangskøbere valgt at bruge Vesterborg Ejendommes services. Som boligkøbere var vi ret uvidende om diverse strategier og mekanismer og må sige, at Anders var rigtig god til at hjælpe med alt lige fra gennemgang af ejendom til underskrifter til mægleren.
 
Anders skaffede os et godt afslag på prisen – til trods for, at det var en helt ny sag, og at der var flere andre interesserede købere til huset.

Vi kan kun anbefale Anders for hans arbejde ved vores køb af hus. Så hvis I vil have ro til alle de andre ting, der følger med et boligskifte, så lad endelig Anders stå ved jeres side, når I skal købe bolig næste gang.”

Mange glade hilsner
Pia & Jesper, huskøbere i Herfølge

Dugfrisk kundeevaluering

”Vi har netop solgt hus og købt et nyt. Til købet og prisforhandlingen af det nye hus benyttede vi os af Anders, som vi havde fået anbefalet af noget familie. Det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Anders optrådte meget professionelt og orienterede os løbende om forhandlingerne, og vi opnåede med hans hjælp et betydelig større afslag i prisen, end vi selv kunne have opnået.”

Susanne & Lars, sommerhuskøbere i Odsherred

Vesterborg Ejendomme melder klar til flere spændende opgaver, når du selv eller dine nærmeste får behov for sparring ved køb og salg😊

Anden kundeevaluering

Anden sag er lige faldet helt på plads. Jeg er virkelig glad for, at prisforhandlingen lykkedes så godt. Og mindst lige så glad for, at køberne er tilfredse😊

”Min hustru og jeg har længe ville have et hus i Lyngby, og da vi endelig fandt et, som vi ville byde på, ville vi være sikre på, at alt gik, som det skulle. Vi kontaktede derfor Anders, som hjalp os igennem hele købet lige fra bud til endelig aftale – han sørgede for, at vi følte os meget trygge og rolige ved handlen, han var altid klar til at forklare og tage kontakten med mægleren. Det gjorde vi havde en super oplevelse med hele købet og kunne koncentrere os om alt det andet, der som regel følger med køb og salg af fast ejendom.”

Tilde & Christian, huskøbere i Lyngby

Prisforhandling

Kom sikkert i hus med drømmeboligen
   – prisforhandling og rådgivning ved dit køb og salg

Når man forelsker sig i en bolig, har man ofte brug for rådgivning og sparring for at sikre sig den bedst mulige handel. Her står man typisk overfor en ejendomsmægler, der er specialist i boligsalg og hvis førsteprioritet er at få den bedst mulige pris hjem til sin sælger.

Det er her, at jeg kan gøre en forskel. Jeg kan skabe balance i handlen og varetage dine interesser bedst muligt, så vi sammen får forhandlet os frem til de mest fordelagtige vilkår. Til forskel fra bankrådgivere og boligadvokater, der har papirarbejdet som deres fokus, involverer jeg mig langt tidligere i købsprocessen og tilbyder:

  • Indledende rådgivning om boligvalg
  • Besigtigelse og købsvurdering med fokus på lokalområde, forbedringsmuligheder og gensalgsværdi
  • Forhandling for opnåelse af de bedst mulige vilkår i forhold til pris, overtagelse mv.
  • Eventuel henvisning til boligadvokat for juridisk gennemgang af dokumenter, handlens berigtigelse mv.
  • ”Købt eller Gratis”, så du ikke skal betale for mit arbejde, hvis handlen ikke går igennem (gælder dog ikke besigtigelser)

Første kundeevaluering
“Vi brugte Anders som købermægler/prisforhandler, da vi købte vores første hus. Han hjalp os med at se huset igennem, rådgav os omkring hele processen og fik presset prisen længere ned, end vi selv kunne have klaret. Det var virkelig rart at have en mægler på vores side, og vi vil til enhver tid anbefale at bruge Anders som sparringspartner.”
KH Henriette & Peter, huskøbere i Søborg

Min baggrund
Jeg har mange års erfaring med alle facetter i købs- og salgsprocessen som ejendomsmægler, MDE og kender derfor begge sider af skrivebordet. Samtidig er jeg uddannet købermægler og kan således hjælpe dig med at dreje uden om ejendomshandlens faldgruber og bruge de rigtige forhandlingsteknikker til at opnå de mest gunstige vilkår. Vi starter altid med at afstemme forventninger, strategier og succeskriterier i fællesskab, så du føler dig tryg gennem hele købsprocessen.

Jeg er meget dedikeret i forhold til mit arbejde og tror på, at den positive forhandling i en behagelig ånd fører til det bedste resultat.

Pris
Mit honorar udgøres af 10 % + moms af selve afslagets størrelse[1] samt et eventuelt gebyr for besigtigelse af boligen på 1.500 kr. + moms. Dermed sikres, at udelukkende dine interesser varetages, og at dit køb sker til den absolut bedste og mest fair markedspris. Samtidig sparer du penge, da det opnåede afslag vil betale den samlede rådgivning. Og mere til.

Jeg sammensætter gerne en specifik pakke ud fra dine ønsker. Jeg kan stå for hele processen eller du kan vælge et eller flere områder, som du ønsker hjælp til og rådgivning om[2]. Kontakt mig for at høre mere.

Jeg glæder mig til at repræsentere dig ved dit næste boligkøb.

De bedste hilsner

Anders Helm Larsen
Direktør

Vesterborg Ejendomme ApS
Bernstorfflund Allé 17
2920 Charlottenlund

51 80 02 32
ahl@vesterborgejendomme.dk

1] udgangspunktet er salgsannoncens udbudspris på det tidspunkt, hvor sagen igangsættes.

[2] det præciseres, at rådgivningen ansvarsbegrænser sig til selve vilkårsforhandlingen om pris og overtagelse med sælgende mægler/sælger og således ikke indeholder gennemgang af servitutter, lokalplaner og andre dokumenter ifm. handlen.